Tab Content
  • KLChurch's Avatar
    Today, 19:47
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Ok that will be easier. So I will be taking pics tonight after I eat. After that in the morn I will post the prelim test before I install A11. Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    Today, 19:29
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    I have one set of wires left to install on the trans. It has the fuse holder that was installed on the other trans. Question: If I put a 20 amp...
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    Today, 18:45
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    I am still wiring A11. This so far it took a 6 pack. Also Houston is flooded big time. Glad I moved out of Houston 40 miles North. Fuse holder is...
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    Today, 18:34
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    I measure resistance of R2 before I install A11? Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    Today, 17:05
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Peter, Is there anything we should test before I install the A11. Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    Today, 11:30
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Will finish installing the transformer today plus the fuse holder where Guy suggested. Had to drill some holes for the trans and the trans because...
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-17-2019, 19:55
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    I fused between the trans and the two wires X9Z and X9W that were spliced together when I shipped it to you. The diagram for the PH250MGJ denotes...
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-17-2019, 18:27
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    After looking at the diagram now we are fusing the other H wires instead correct? Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-17-2019, 17:58
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Peter So I jump 3 and 4 on the X side? Congrads you are a colonel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!l Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-17-2019, 17:21
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    In the ohm mode when I put the red and black wires together, I get 0.000 When I separate them I get 0.L Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-17-2019, 17:16
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Maybe I am reading the diagram wrong but doesn't the bridge or jumper go between numbers 3 and 4 on the x side? Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-17-2019, 16:57
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    It is bigger than the real original. I used a digital mm between both 2 and 6's one side has 12.9 the other 0.L Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-17-2019, 16:28
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Could this be a clue where the H side is? Atop there is no X or H's Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-17-2019, 16:10
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Got the diagram. Also just got the trans an hour ago. But looking at the trans I see no H's or X's. Just 1 thru 8 on each side. Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-17-2019, 14:51
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Peter, Do I wire up the new trans for A11 the same way? Wire numbers to the H's and X's? Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-16-2019, 15:35
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Peter, Got the a11 back today. Thank you. The trans for it will be here in a couple of days. So I will install the fuse the way Guy suggested and...
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-16-2019, 12:10
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Peter, Since you sell auto start retrofits, maybe a fuse blown kit that a person can install on the fault indicator box? Just a thought. Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-16-2019, 11:28
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Brian Glad this helped you and your gen So it maybe wise to put the fuse in a better location than inside the box? Easier to find out what's going...
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-15-2019, 20:00
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Are you stating from experience? LOL
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-15-2019, 17:43
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    This is the fused disconnect switch I bought to be installed between the 30KVA transformer and my house input. It was advised that I install 45 amp...
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-15-2019, 16:38
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    This is the Transformer I bought from ebay. Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-15-2019, 16:33
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Looks like I'm going to check two more times. Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-15-2019, 01:12
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Wow we are talking about the moon mission. This brings back memories. When I was 16 years old I was working as slave labor in a highly precision...
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-14-2019, 14:47
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    I submitted a "report post" on post #86 referencing an error in the transformer capabilities and also referencing to go to post #271 for the correct...
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-13-2019, 11:37
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    So my A11 was a pluck and chuck? LOL LOL LOL Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-12-2019, 17:57
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Yes I used it before to edit, but I guess it is only good for that day. I went to page 10 and the edit tab was not there. Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-12-2019, 17:21
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    I don't know how to edit or add to a previous post. Does anyone know how?
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-12-2019, 14:02
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Should I go back to the posts and edit that the previous trans I bought is not going to be used? Or how should I go about it? Kris
    364 replies | 4019 view(s)
  • KLChurch's Avatar
    09-12-2019, 13:57
    KLChurch replied to a thread MEP-004A, No output in Generators
    Bought the new transformer on Ebay and will be here the 19th. Peter is shipping the a11 to me today. Kris
    364 replies | 4019 view(s)
More Activity
About KLChurch

Basic Information

About KLChurch
Biography:
Oil Field Threads of Tubular Products since 1974
Location:
Montgomery/TX
Interests:
No real hobbies
Occupation:
Manager of Engineering

Signature


Murphy is my friend

Statistics


Total Posts
Total Posts
343
Posts Per Day
0.15
Total Thanks
Total Thanks
67
General Information
Last Activity
Today 19:47
Join Date
08-28-2013
Referrals
0
iTrader Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
Submit Feedback For KLChurch
View Complete Feedbacks for KLChurch
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
  0 0 0
  0 0 0
  0 0 0