Results 1 to 9 of 9

Thread: Unable to post pictures recently

  1. #1
    4 Star General MarcusOReallyus's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Virginia
    Posts
    3,532
    Thanks
    968
    Thanked 1,338 Times in 851 Posts

    Default Unable to post pictures recently

    Is there a limit on number of pictures uploaded, or something like that? I have been unable to upload any for about a month. When I get to the point where I have selected a picture and click, "Upload", the little check mark next to the name of the file becomes a red exclamation mark.

    I'd upload a screenshot to show you but...... uh..... well....

    It's not a matter of it being too big because the file was only 15.2 kb.
    ---------------------

    Non standard parts in CUCV?
    You offend against the pure OEM design!
    Evaluate self! Reflect and repent!

    Or... maybe not.

    M1028, M101A2

  2. #2
    Administrator patracy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Buchanan, GA
    MVPA
    37424E
    Posts
    13,104
    Thanks
    1,171
    Thanked 11,493 Times in 3,098 Posts

    Default

    No limit to the number of images uploaded. Most likely an issue with java or shockwave (depends on the uploader type used). Any security software or internet browser ad ons loaded. Will need browser type, os, and file type being uploaded too.
    M114
    1992 M1038
    1969 M35A2 wo/w, hoist in bed, heater, Ooga horn, Recentered HEMTTs and 395's, "Candy Smasher"
    1968 M543A2 Wrecker - You know, for heavy lifting...
    1984 M931 - SEMTT project
    198? M270 trailer TBD...
    1985 M1008 - SMOKEY 8" lift, 37" humvee 24 bolt wheels/tires, turbocharged.
    And a few M105 and M101 and other trailers

  3. #3
    4 Star General MarcusOReallyus's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Virginia
    Posts
    3,532
    Thanks
    968
    Thanked 1,338 Times in 851 Posts

    Default

    Firefox, 52.0.1 (64-bit), Win7 Pro 64 bit. Shockwave Flash 29.0 r0 (29.0.0.171)

    I have tried PNG and JPG. Not horribly huge, either. I'd show you a screenshot of the error, but.....
    ---------------------

    Non standard parts in CUCV?
    You offend against the pure OEM design!
    Evaluate self! Reflect and repent!

    Or... maybe not.

    M1028, M101A2

  4. #4
    Administrator patracy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Buchanan, GA
    MVPA
    37424E
    Posts
    13,104
    Thanks
    1,171
    Thanked 11,493 Times in 3,098 Posts

    Default

    I use FF exclusively. No issues. I'm guessing some additional security programs might be an issue? Can you tell me specifically the error statement at least, or send it to support @ steelsoldiers.com?
    M114
    1992 M1038
    1969 M35A2 wo/w, hoist in bed, heater, Ooga horn, Recentered HEMTTs and 395's, "Candy Smasher"
    1968 M543A2 Wrecker - You know, for heavy lifting...
    1984 M931 - SEMTT project
    198? M270 trailer TBD...
    1985 M1008 - SMOKEY 8" lift, 37" humvee 24 bolt wheels/tires, turbocharged.
    And a few M105 and M101 and other trailers

  5. #5
    4 Star General MarcusOReallyus's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Virginia
    Posts
    3,532
    Thanks
    968
    Thanked 1,338 Times in 851 Posts

    Default

    Sent, and thanks for looking into it.
    ---------------------

    Non standard parts in CUCV?
    You offend against the pure OEM design!
    Evaluate self! Reflect and repent!

    Or... maybe not.

    M1028, M101A2

  6. #6
    Administrator patracy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Buchanan, GA
    MVPA
    37424E
    Posts
    13,104
    Thanks
    1,171
    Thanked 11,493 Times in 3,098 Posts

    Default

    Win 7 box, uploading the file you sent.

    Background diagnostic:
    Help https://www.steelsoldiers.com/cpstyl...nd/cp_help.gif
    Results
    No errors occurred while opening the uploaded file for reading.
    Pertinent PHP Settings
    file_uploads: On
    open_basedir: None
    safe_mode: Off
    upload_tmp_dir: None
    upload_max_filesize: 100.00 MB
    Controller card bad trace_s.jpg


    No issues here.
    M114
    1992 M1038
    1969 M35A2 wo/w, hoist in bed, heater, Ooga horn, Recentered HEMTTs and 395's, "Candy Smasher"
    1968 M543A2 Wrecker - You know, for heavy lifting...
    1984 M931 - SEMTT project
    198? M270 trailer TBD...
    1985 M1008 - SMOKEY 8" lift, 37" humvee 24 bolt wheels/tires, turbocharged.
    And a few M105 and M101 and other trailers

  7. #7
    4 Star General MarcusOReallyus's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Virginia
    Posts
    3,532
    Thanks
    968
    Thanked 1,338 Times in 851 Posts

    Default

    Weird. I have no problems on other vBulletin forums, and this problem just... showed up one day. Nothing new on my end. Of course, it's not like I post every day. There's probably a pretty big gap between my last successful picture upload and the first time I had a problem. Lot's of room for changes on both ends......
    ---------------------

    Non standard parts in CUCV?
    You offend against the pure OEM design!
    Evaluate self! Reflect and repent!

    Or... maybe not.

    M1028, M101A2

  8. #8
    Administrator patracy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Buchanan, GA
    MVPA
    37424E
    Posts
    13,104
    Thanks
    1,171
    Thanked 11,493 Times in 3,098 Posts

    Default

    One month, one day (4/18/1. Try the other uploader to see if that behaves any differently. I also checked your folder permission, so it's not that either.
    M114
    1992 M1038
    1969 M35A2 wo/w, hoist in bed, heater, Ooga horn, Recentered HEMTTs and 395's, "Candy Smasher"
    1968 M543A2 Wrecker - You know, for heavy lifting...
    1984 M931 - SEMTT project
    198? M270 trailer TBD...
    1985 M1008 - SMOKEY 8" lift, 37" humvee 24 bolt wheels/tires, turbocharged.
    And a few M105 and M101 and other trailers

  9. #9
    4 Star General MarcusOReallyus's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Virginia
    Posts
    3,532
    Thanks
    968
    Thanked 1,338 Times in 851 Posts

    Default

    Nope. I tried the Basic Uploader, and it allowed me to select a file (like the other one), but then just.... stopped doing anything. Like I had not selected a file at all.

    I tried going in via the "Manage Attachments", but same same. I can attach an existing (previously uploaded) file from my stash, but I cannot add any files.


    Oh, that's that Magic Smoke you've heard about, BTW.
    Attached Images Attached Images
    ---------------------

    Non standard parts in CUCV?
    You offend against the pure OEM design!
    Evaluate self! Reflect and repent!

    Or... maybe not.

    M1028, M101A2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •