Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15
Results 141 to 143 of 143

Thread: MEP-003A hook up question

  1. #141
    3 Star General
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    LA
    Posts
    920
    Thanks
    5
    Thanked 74 Times in 57 Posts

    Default

    The schematic can tell you if the Hz meter is reading from the output or if there is a sender device.
    Good luck finding anything local besides maybe a handheld VOM that does frequency. You can use a handheld VOM.
    You might find one of those plug in things like a KillAWatt:

    https://www.homedepot.com/p/Kill-A-W...4400/202196386

  2. #142
    Private
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    West Palm Beach FL
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Maybe wrong thread. I clean the gauge and it appears to constantly hold at about 67HZ. After shutting down it now has no output zero Volts on the meter, zero volts on the lugs. Any thoughts why it would work then 5 minutes later not work?

  3. #143
    Private
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    West Palm Beach FL
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks for everyone's input. I figured out the no output. "user error" I did not know you had to hold it in the start mode a few seconds after it starts.

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 01-19-2015, 19:04
  2. MEP 003 Question
    By bumperjumper in forum Generators
    Replies: 32
    Last Post: 07-15-2012, 18:11
  3. MEP 003a intake area wire harness needed
    By maddog in forum Generators
    Replies: 9
    Last Post: 10-09-2009, 16:37
  4. XM818 trailer hook up question
    By mmhsv in forum 5-ton and up
    Replies: 9
    Last Post: 06-18-2009, 06:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •